Výhodný set nealkoholických pivních speciálů

  • Tento produkt si právě prohlíží 3 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník
5 z 5 (min. 0)

Výhodný set nealkoholických pivních speciálů obsahuje 6 položek:

  • 1× BrewDog Punk IPA 0,33 l – nealko
  • 1× BrewDog Nanny State 0,33 l – nealko (Nahrazeno: Sam's Brown Ale 0,33 l – nealko)
  • 1× Bavaria WIT 0,33 l – nealko
  • 1× Bavaria IPA 0,33 l – nealko
  • 1× Sam's Brown Ale 0,33 l – nealko
  • 1× Kirin Alcohol Free 0,33 l

499
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč.

Chmelový nektar bez kapky alkoholu

Popularita světových pivních speciálů v poslední době stoupá a mnozí pivaři si rádi vychutnají něco nového a neobvyklého, a to i v případě, že zrovna nemohou pít alkohol. Proto jsme sestavili unikátní Nealko Bednu pro pivaře, do které jsme nakombinovali ty nejlepší a nejchutnější speciály. Perfektně vyváženou chmelovou hořkost a výrazné sladové tóny si tak mohou pivaři vychutnat i před jízdou autem, před odchodem do práce nebo jen tak jako příjemné osvěžení.

BrewDog Punk AF 0,33 l – šťavnaté tropické ovoce se skvěle doplňuje se zemitou borovicí na pevném sladovém základu. Tento Pale Ale má méně než půl procenta alkoholu a pouhých 37 kalorií v jedné plechovce.

BrewDog Nanny State 0,33 l – chutné a dobře nachmelené pivo s hořkostí 45 IBU je uvařené z pěti druhů chmele a osmi druhů sladu. Chuťově je tedy tento Ale naprosto nerozeznatelný od klasického alkoholického piva.

Bavaria WIT 0,33 l – pšeničné sladové pivo s přídavkem akácie je vyrobené speciální metodou vyvinutou nizozemským pivovarem Bavaria. I přes naprostou absenci alkoholu je jeho

Bavaria IPA 0,33 l – čtyři exotické chmely a minerální voda z bavorského pramene propůjčují tomuto nealkoholickému speciálu aroma tropického ovoce a osvěžující citrusovou chuť. Pivo je velmi dobře pitelné.

Sam's Brown Ale 0,33 l – pivo s výjimečně sladovou, sušší chutí se výborně hodí ke kořeněným pokrmům, dobře se ale pije i samotné. Tmavý speciál s mahagonovými odlesky tvoří dlouhotrvající a bohatou pěnu.

Kirin Alcohol Free 0,33 l - neodolatelná chuť Japonska ve skle! Toto jedinečné nealkoholické pivo je perfektní alternativou pro všechny, kteří si chtějí vychutnat tradiční práci japonských sládků a vyhnout se bolesti hlavy na druhý den.

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)