Jack Daniel's Single Barrel 45%, 0,7 l

  • Tento produkt si právě prohlíží 3 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník

Jack Daniel's Single Barrel se stáčí vždy pouze z jednoho sudu. Každá láhev je tak unikátní a má své individuální označení. Jack Daniels není bourbon, je to tennessee whiskey, která ještě před umíštěním do čerstvě vypálených dubových sudů prokapává kapku po kapce tři metry silnou vrstvou dřevěného uhlí. Tento proces ji dává jedinečnou a nezaměnitelnou chuť, která Vás ohromí.

949
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč. Zákaz prodeje osobám mladším 18 let.

Jack Daniel´s Single Barrel 45% – Jack Daniel's Single Barrel se stáčí vždy pouze z jednoho sudu. Každá láhev je tak unikátní a má své individuální označení. Jack Daniels není bourbon, je to tennessee whiskey, která ještě před umíštěním do čerstvě vypálených dubových sudů prokapává kapku po kapce tři metry silnou vrstvou dřevěného uhlí. Tento proces ji dává jedinečnou a nezaměnitelnou chuť, která Vás ohromí.

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)