Bílé víno Pálava výběr z hroznů 0,75 l – polosladké

  • Tento produkt si právě prohlíží 3 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník

Bílé víno Pálava 2018 výběr z hroznů 0,75 l je jednou z nejtypičtějších odrůd vína z Jižní Moravy. Jedná se o svěží a chuťově velmi zajímavé víno, které upřednostňují především ti, kteří mají rádi sladší, ovocná vína. Vyznačuje se především vůní tropického ovoce zejména liči, ananasu s nezaměnitelnou kořenitou chutí s výraznými tóny čerstvé vanilky. Barva vína je slámově žlutá se zelenými reflexy. 

319
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč. Zákaz prodeje osobám mladším 18 let.

Bílé víno Pálava výběr z hroznů 0,75 l - polosladké - Pálava je jednou z nejtypičtějších odrůd vína z Jižní Moravy. Jedná se o svěží a chuťově velmi zajímavé víno, které upřednostňují především milovníci sladších vín, pro svou sladší ovocnou chuť. Vyznačuje se především vůní tropického ovoce zejména liči, ananasu s kořenitou chutí a výraznými tóny čerstvé vanilky. Barva vína je slámově žlutá se zelenými reflexy. 

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)