Výhodný set nejlepších pivních speciálů ze světa

  • Tento produkt si právě prohlíží 2 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník
5 z 5 (min. 0)

Výhodný set nejlepších pivních speciálů ze světa obsahuje 6 položek:

  • 1× Gouden Carolus Tripel 0,33 l BEL
  • 1× Weihenstephan Hefeweißbier 0,33 l GER
  • 1× Kasteel Rouge 0,33 l BEL
  • 1× Sierra Nevada Pale Ale 0,355 l USA
  • 1× Thornbridge Jaipur 0,33 l GB
  • 1× Fullers London Pride 0,33 l GB

 
599
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč. Zákaz prodeje osobám mladším 18 let.

Cesta kolem pivního světa

Světové pivní speciály nabývají na popularitě i v českých končinách. Neobvyklá chuť, výrazná chmelenost a hořkost si získávají srdce pivních nadšenců, neměli byste si je proto nechat ujít ani vy. Vyzkoušejte pivní zážitek seskládaný z nejlépe hodnocených světových speciálů, rozhodně se máte na co těšit.

Thornbridge Jaipur - britský speciál amerického typu tzv.India Pale Ale (IPA), který je velice populární pro svou výraznou chmelenost a kvalitu. Obsah alk. 5,9 %.

Weihenstephan Hefeweißbier - tenhle speciál z Bavorska sbírá jedno ocenění za druhým. Bohatá pěna, vůně banánů, sladu a hřebíčku a mírná hořkost z něj dělají opravdový luxus. Obsah alk. 5,4 %.

Gouden Carolus Tripel - dvacetistupňový belgický Tripel, který je o několik úrovní výše, než většina Tripelů. Přítomnost pouze belgického chmele zajišťuje vynikající a svěží chuť. Obsah alk. 9 %.

Fuller's Golden Pride - výborné pivo tmavě měděné barvy je produktem Londýnského pivovaru Fuller´s. Sladší karamelová chuť s kombinací chemlové hořkosti zdobí tento "ejl", který má 8,5% alkoholu. 

Kasteel Rouge - silná belgická 17°, která je velice oblíbená pro svou nezaměnitelnou a příjemně ovocnou sladkokyselou chuť. Konzumace tohoto belgického ovocného speciálu je opravdu uníkátní zážitek! Obsah alk. 8%.

Sierra Nevada Pale Ale - americký Pale Ale typický pro svou pitelnost a svěží chmelení. Speciál zlatavé barvy s vůní citrusů, chmelově ovocné a karamelové chuti a obsahem alkoholu 5,6 %.

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)