Výhodný set pivních speciálů exclusive

  • Tento produkt si právě prohlíží 2 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník
5 z 5 (min. 0)

Výhodný set pivních speciálů exclusive obsahuje 6 položek:

  • 1× Samuel Smith Oatmeal Stout 0,33 l GB
  • 1× ReAle Extra 0,33 l ITA
  • 1× Chimay Blue 0,33 l BEL
  • 1× Delirium Tremens 0,33 l BEL
  • 1× Schneider Weisse Aventinus Eisbock 0,33 l GER
  • 1× Brew Dog Punk IPA 0,33 l SCO

649
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč. Zákaz prodeje osobám mladším 18 let.

To nejlepší ze světa piva

Je pivo váš oblíbený nápoj? Nebo jen chcete ochutnat něco výjimečného a netradičního? V každém případě byste měli vyzkoušet set šesti exkluzivních pivních speciálů z celého světa. Ať už sáhnete po belgickém, britském nebo italském "lahváči", zaručeně vás příjemně překvapí.

Samuel Smith Oatmeal Stout (9,9 z 10) - stout z tradičního viktoriánského pivovaru, který se chlubí tím, že pro vaření svých speciálů používá výhradně vodu ze studny z roku 1785. Výsledkem je tmavé 12° pivo s hedvábně hladkou strukturou, hustou pěnou a střední hořkostí. V chuti rozeznáte praženou kávu, čokoládu a karamel. Obsah alkoholu je 5 %.

ReAle Extra (9,7 z 10) - italská IPA, která je význačná svou ďábelskou hořkostí a jemnou příchutí pryskyřice a mandarinek. Jedná se o chuťově dokonalé pivo, na kterém snadno vzniká závislost ;) Obsahuje 6,4 % alkoholu.

Chimay Blue (10 z 10) - belgický speciál, který se původně vařil jako typické vánoční pivo. Je zástupcem pivního stylu Dark Ale. Tmavý silák, který dokvašuje v láhvi a nabízí absolutní chuťovou rovnováhu. Tohle musí ochutnat každý opravdový pivař. Obsah alkoholu je 9 %.

Delirium Tremens (9,3 z 10) - stylový zástupce belgického Golden Strong Ale se skládá ze tří druhů kvasnic a je velice populární pro svou skvělou chuť a sílu. Nebojte, po takto kvalitním pivu žádné delirium nehrozí.. Obsah alkoholu 8,5 % 

Schneider Weisse Aventinus Eisbock (9,9 z 10) - tato 25° je naprostý unikát mezi světovými pivy. Pochází z německého rodinného pivovaru G.Schneider & Son. Ve 40.letech vznikl čirou náhodou při převozu Aventinu v enormně mrazivém počasí, kdy voda obsažená v převáženém pivním speciálu zamrzla a oddělila se od nezamrzlého piva. Voda totiž mrzne rychleji, než alkohol. A tak vzniknul tento exkluzivní nápoj s obsahem alkoholu 12 %.

Brew Dog Punk IPA (9,7 z 10) - světlá 13° z bristkých ostrovů, konkrétně pak ze Skotska. Ojedinělý lahodný mok, který se řadí mezi pivní styl IPA (Indian Pale Ale). Novozélandský chmel a slad Biscuit Malt dodávají pivu jemně citrusovou chuť. Obsah alk. 5,6 %.

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)