Navrátilova slivovica 50 % 0,5 l

  • Tento produkt si právě prohlíží 3 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník
5 z 5 (min. 0)

Postup výroby této skvělé slivovice je naprosto výjimečný - destilační zařízení a kotle jsou v pálenici desítky let, topí se dřevem. Výrobce se drží tradice a slivovici vyrábí tak, jak to dělali jejich předci. Nechtějí vymýšlet nové receptury a postupy. Navrátilovu slivovici není možné zakoupit v běžném obchodě, ani velkoobchodě. Slivovici koupíte předně u výrobce a u dalších pár prodejců, z nichž jsme jedním prodejcem i my... a jsme na to patřičně hrdí! Navrátilova pálenice má pro každý rok vyčleněno na prodej jen pár lahví. Podává se a konzumuje hlavně na závěr menu, jako digestiv. Ideální teplota pro servírování Slivovice je 15° - 18°C.

799
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč. Zákaz prodeje osobám mladším 18 let.

Navrátilova Slivovica 50% 0,5l – Postup výroby této skvělé slivovice je naprosto výjimečný - destilační zařízení a kotle jsou v pálenici desítky let, topí se dřevem. Výrobce se drží tradice a slivovici vyrábí tak, jak to dělali jejich předci. Nechtějí vymýšlet nové receptury a postupy. Navrátilovu slivovici není možné zakoupit v běžném obchodě, ani velkoobchodě. Slivovici koupíte předně u výrobce a u dalších pár prodejců, z nichž jsme jedním prodejcem i my... a jsme na to patřičně hrdí! Navrátilova pálenice má pro každý rok vyčleněno na prodej jen pár lahví. Podává se a konzumuje hlavně na závěr menu, jako digestiv. Ideální teplota pro servírování Slivovice je 15° - 18°C.

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)