Collagen Skin Care 240g

  • Tento produkt si právě prohlíží 3 zákazníci
  • Tento produkt dnes zakoupil 1 zákazník
5 z 5 (min. 0)

Collagen Skin Care 240 g obsahuje 3 položek:

  • 2× Komplexní podpora pleti Collagen Skin Care 120 g
  • 1× Dávka zdraví
640
* Ceny jsou včetně DPH
Skladem

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány do 1 - 2 pracovních dní. Doprava ZDARMA od 1500,- Kč.

Nutrisslim Collagen Skin Care 

 

Komplexní podpora pleti s obsahem patentované formule kolagenových peptidů NatiCol®, MSM a ashwagandy. Směs má jahodovou příchuť (jahodový prášek a přírodní jahodové aroma), je slazená steviol-glykosidy a je primárně určená pro všechny (ženy i muže) pečující o svůj vzhled.

Kolagen je protein, který je přirozenou součástí kůže, vlasů, nehtů, kostí a chrupavek. Je nezbytný pro jejich pružnost a sílu. Naticol® je patentovaná forma kolagenu získaná z ryb. Naticol® obsahuje kolagen typu 1, který se vyskytuje zejména v kůži. Konzumace 5 g kolagenových denně má prokazatelný podpůrný efekt pro kondici pokožky.

MSM neboli methyl sunfonyl methan je zdrojem síry. Ta je v těle stejně jako kolagen velmi důležitou součástí tkání, proto má suplementace MSM spolu s kolagenem synergní účinek.

Ashwaganda je jedna z hlavních bylinek Ajurvédy, která působí jako adaptogen a má rovněž vliv na kůži a celkový vzhled.

  • Dávkování:10 g (cca 2 čajové lžičky) denně. Smíchejte ve sklenici s vodou, před vypitím nechejte 2 min rozpustit. S 10 g přípravku přijímáte 5 g Naticol®kolagenových peptidů.
  • Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, konzultujte s lékařem. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu.
  • Složení: Kolagenové peptidy Naticol® (rybí kolagen) v prášku (50 %), maltodextrin, MSM prášek (Methyl sulfonyl methan) (35 %), Ashwagandha (Withania somnifera) prášek, jahodové aroma, vitamín C, červená řepa v prášku, sladidlo steviol-glykosidy (0,2 %).

Originální Kvalita

Ochutnali jsme a vybrali pro Vás jen ty nejkvalitnější delikatesy a speciality, které nekoupíte na každém rohu.

Doprava zdarma

Nakupte alespoň za 1500,- Kč a dopravu do 2.dne od nás máte zdarma ;)

rychlost dodání

Objednávky vytvořené ve všední den do 15:00 jsou doručovány následující pracovní den...

Non-stop podpora

Zákazník je u nás na prvním místě. Náš tým se Vašimi dotazy zabývá 24 hodin denně, dokonce i ve spánku přemýšlíme, jak Vám odpovíme, až se probudíme ;)